home

wonen

bestuur

beheer

contact

Sport en recreatie

Tennis

Het park heeft drie tennisbanen, waarvan één all-weather baan. Tennissen kan in de zomer op alle 3 banen en in de winter op de harde baan.
Een groep bewoners organiseert elke woensdagmorgen Tosstennis. Tegenover een minieme contributie voor koffie+, worden er elk half uur dubbels gespeeld.


Loopgroep

De loopgroep Ketelhaven organiseert het gehele jaar door, voor iedereen toegankelijke trainingen. Op woensdagavond van 19:15 tot 20:15. Start bij de hoofdingang van het park. En op zondagmorgen vanaf 9:30 in het Roggebot bos. Er zijn geen kosten aan verbonden. Verder wordt jaarlijks, in 2016 voor de 21e keer, de Ketelhavenloop georganiseerd. Meer informatie kunt u krijgen via: loopgroepketelhaven@outlook.com of www.ketelhavenloop.nl


Jeu de Boules

Er is een brede (in twee vakken deelbare) Jeu de Boules baan aangelegd waar het gehele jaar door (mits het weer het toelaat), op vrijdagmiddag actief gebouled wordt. Geen kosten. Jaarlijks terugkerende wedstrijden worden georganiseerd door de Jeu de Boules commissie.


Zwembad

Vanaf midden mei tot midden september is het zwembad open. Geen entree-kosten. Geïnstalleerde zonnepanelen verwarmen het zwemwater snel op tot een aangename temperatuur. Het water wordt zeer regelmatig door officiële instanties gecontroleerd. Verder zijn er op de zon- en speelweide voor de jeugd verschillende recreatie toestellen geplaatst. Toiletten, omkleedgelegenheid en douches zijn natuurlijk ook aanwezig.


Tafeltennistafel

Ook aan ons sportlaantje is er een vaste tafeltennistafel geplaatst, waar de jeugd en volwassenen regelmatig gebruik van maken. Eigen balletjes en batjes meenemen. Geen kosten.


Ketelhuisje

Ons Ketelhuisje voor de recreanten is voorzien van warm/koud water, koel/vrieskasten , koffie/theezet apparaten, tuinmeubilair en opbergruimtes voor de meeste sporten. De sleutels hiervoor zijn in het bezit van de verschillende sportcommissie leden.


Schaken

Een clubje enthousiaste schakers speelt elke maand op maandagavond bij iemand thuis, de stukken van het bord af. Kosten zijn hier niet aan verbonden.